piątek, 27 kwietnia 2012

Cannelloni z mięsem, kaszą gryczaną i fasolką szparagową


Kochani dziś tak w innej odsłonie ;-)
Cannelloni, kochaaaaaaaaaaaaaam, po prostu kocham ! 
jadłam na różne sposoby i wiem, że nieraz będzie gościć u Mnie, gdyż nie ukrywam,
 ale kuchnia włoska, jest kluczową kuchnią w moim domu łącznie z polską.



4 komentarze:

  1. Witaj, Feri:) Mniam:) Bardzo to lubię i dosyć często robię. Jeśli kto lubi szpinak, to można nafaszerować szpinakiem. Sam szpinak jako farsz też można tak przyrządzić, że nic tylko się zajadać. Często sama nazwa odstrasza. Pozdrowienia serdeczne przesyłam....

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Widok może nie jest też piękny potrawy, ale ona jest na prawdę pyszna jak sama wiesz :) kocham szpinak i zrobię niebawem :)

      Usuń
  2. Super przepis, muszę go kiedyś wykorzystać :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Aniu, pyszoooooooooooota, warto, serio :)

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Wystąpił błąd w tym gadżecie.